Община Гулянци

Новини

Новини

Община Гулянци призовава гражданите: "Да поддържаме заедно чистотата на родното място!"

УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ/УВАЖАЕМИ ГОСПОДА,

Поддържането на населените места в по-чист и приветлив вид е задължение и отговорност на всеки от нас. „Чистотата е мерило за културата на човека”, затова всички трябва да се грижим и поддържаме хигиената на обществените места.

Прочети още

Приключва ремонтът на шест улици

Текат довършителните работи на обект „Рехабилитация на улици в община Гулянци”, който включва ул. „Хр. Смирненски” в гр. Гулянци, улиците „Симеон Велики”, „Отец Паисий” и „Стефан Стамболов” в с. Брест и улиците „Шипка” и „Пейо Яворов” в Милковица.

Прочети още

Общинските съветници, кмет на община и кметове на кметства положиха клетва

На тържествена церемония днес положиха клетва новоизбраните общински съветници, кмет на община и кметове на кметства в община Гулянци. Клетвата води заместник областният управител д-р Красимир Трифонов.

Прочети още

Жителите на община Гулянци се включиха в кампанията "Капачки за бъдеще"

Тази грамота е за Вас, уважаеми жители на община Гулянци. Само за няколко месеца Вие успяхте да съберете 270 килограма капачки в сърцето поставено от Община Гулянци в центъра на града.

Прочети още

Новоизбраните кмет на община, кметове на кметства и общински съветници ще положат клетва на 7 ноември

На 7 ноември от 14:00 часа в Конферентната зала на Община Гулянци ще се проведе церемония по полагане на клетва от новоизбраните общински съветници, кмет на община и кметове на кметства.

Първото заседание на Общински съвет гр. Гулянци за мандат 2019-2023 г. е насрочено със заповед на заместник областния управител на Област Плевен Д-р Красимир Трифонов.

            Община Гулянци кани гражданите да присъстват на церемонията.

20 години ЖВГ "Дунавски звуци"

На 16 октомври ЖВГ „Дунавски звуци” при КПК „Възраждане” гр. Гулянци отпразнува 20 годишен юбилей. Празникът събра много приятели на групата, които пяха, плакаха и се вълнуваха заедно.

Прочети още