Община Гулянци

Новини

Новини

Близо 500 жители на община Гулянци заявиха днес: „И тук е България!”

Днес жители на селата Милковица, Долни Вит и Сомовит излязоха на протест с искане за незабавен ремонт на път PVNII-11, който е част от републиканската пътна мрежа.

Прочети още

74 лица от община Гулянци ще започнат работа по нов европейски проект

На 16 февруари стартира проект „Работа”. Той е продължение на успешната реализация през миналата година на пилотната програма „Работа”, която обхвана общините с най-висока безработица в Северозападна България и благодарение на която до края на 2017 г. 1 139 безработни от региона бяха включени в заетост.

Прочети още

В дните от 12 до 17 април граждани от община Гулянци ще блокират път PVN II-11

В Община Гулянци е постъпило уведомително писмо от местна гражданска инициатива, че в дните след празниците ще бъдат организирани протестни стачни действия и гражданско неподчинение, включващи блокада на второкласен път PVNII-11.

Прочети още

Училището в Гиген ще бъде ремонтирано по „Красива България”

През тази година община Гулянци ще реализира проект „Въвеждане на мерки за енергийна ефективност на СУ „Асен Златаров” с. Гиген”.

Прочети още

Справки за задължения и плащания към Община Гулянци вече могат да се правят и онлайн

От началото на тази година жителите на община Гулянци вече могат да проверяват за налични задължения и плащания към Общината на интернет адрес www.gulyantsi.net, в категорията Услуги за граждани.

Прочети още

Гулянци чества тържествено Националният празник

На трети март Община Гулянци и НЧ „П.Р.Славейков” гр. Гулянци организираха тържествено честване на Националния празник на Република България.

Прочети още