Община Гулянци

Новини

Новини

До края на 2019 година е удължен срока на проект „Топъл обяд”

От 20.06.2016 г. Община Гулянци изпълнява проект „Топъл обяд” по процедура на директно предоставяне на безвъзмездна финансова помощ 2014BG05FMOP001- 03.02 „Осигуряване на топъл обяд“, финансирана по Оперативна програма за храни и/или основно материално подпомагане, съфинансирана от Фонда за европейско подпомагане на най-нуждаещите се лица.

Прочети още

Започна обновяването на гимназията в Гиген по "Красива България"

Стартираха ремонтните дейности по проекта на Община Гулянци „Въвеждане на мерки за енергийна ефективност на СУ „Асен Златаров” с. Гиген”. Той се изпълнява по програма „Красива България” и е на стойност 238 536 лева, от които 53% финансиране от общината и 47% от програмата.

Прочети още

Спортният комплекс в град Гулянци е любимо място за спорт и отдих на малки и големи

Вече две години жителите и гостите на Гулянци се радват на удобствата и възможностите за развлечения и спорт, които предлага Спортния комплекс в града.

Прочети още

Центърът за обществена подкрепа при Община Гулянци доказа необходимостта от този вид услуга

Вече трети месец Центърът за обществена подкрепа работи активно. Екипът редовно организира мероприятия и инициативи и ежедневно доказва необходимостта от подобен род социална услуга на територията на общината.

Прочети още

Нов училищен автобус ще извозва ученици през учебната 2018/2019 година

Тази седмица Община Гулянци получи нов училищен автобус от Министерството на образованието и науката. Превозното средство е отпуснато по заявка на СУ „Христо Смирненски” гр. Гулянци, подкрепена от Общината, която има ангажимент да осигурява безплатния транспорт на учащите до трите средищни училища.

Прочети още