Община Гулянци

Новини

Новини

Курбан в Дъбован

Вече шеста поредна година, в Деня на Вяра, Надежда, Любов и майка им София, кметство Дъбован организира традиционния Курбан на селото, с помощта на дарители – местни хора и фирми.

Прочети още

Учебната година започна за 1057 деца от община Гулянци

Новата учебна година започна нормално във всички училища и детски градини на територията на община Гулянци. Учебно-възпитателния процес е материално, финансовото и кадрово обезпечен.

Прочети още

Празник на село Долни Вит

За втора поредна година в Долни Вит честваха празник на селото на 5 и 6 септември. Малки и големи се събраха на площада, за да се повеселят с културно-музикалната програма, организирана от кметството и читалището. През двата дни атракциони забавляваха децата, а възрастните се радваха на възможността да се съберат с близки и приятели, да тропнат хоро или да седнат на сладка раздумка.

Прочети още

VI-ти Събор на хората с увреждания „История и бъдеще”

На 14 септември с. Шияково бе домакин на шестия по ред Събор на хората с увреждания „История и бъдеще”, който се провежда под патронажа на кмета на община Гулянци, по инициатива на Общинската основна организация на хората с увреждания с председател Пепа Владимирова.

Прочети още