Община Гулянци

Новини

Новини

Честит празник!

Уважаеми съграждани,
Уважаеми учители, културни и просветни дейци,
Скъпи ученици,

Приемете сърдечния ми поздрав по повод 24 май – Ден на българската просвета и култура и славянската писменост!

Прочети още

11 май беше двоен празник за хората от село Искър

На официална церемония на 11 май кметът на община Гулянци Лъчезар Яков и кметът на с. Искър Стефан Тодоров откриха новия мост над река Искър. Събитието уважиха председателят на ОбС Гулянци Огнян Янчев, общински съветници, кметове на кметства от община Гулянци и община Долна Митрополия, ръководители на институции, представители на фирмата изпълнител, десетки жители и гости на Искър.

Прочети още

24 май - Ден на българската просвета и култура и славянската писменост

СУ "Хр. Смирненски" гр. Гулянци отпразнува 24 май - Денят на българската просвета и култура и на славянската писменост с тържествено шествие и литературно-музикална програма, в която взеха участие учениците от всички класове.

Прочети още

Община Гулянци се включи в кампанията „Капачки за бъдеще”

Община Гулянци се включи в кампанията „Капачки за бъдеще” и постави метално сърце за събиране на пластмасови капачки от бутилки в центъра на град Гулянци. Пункта се намира до входа на сградата на Общинска администрация. Мястото е така подбрано, че да е познато и удобно за всички жители на общината.

Прочети още

Допълнителни контейнери за смет в община Гулянци

Община Гулянци закупи 94 нови контейнера тип „Бобър” на стойност 50 000 лева. Те са разпределени между всички населени места, спрямо нуждите и по усмотрение на кметовете.

Прочети още