bg en
Новини > Международен ден на възрастните хора

Международен ден на възрастните хора

2014-10-01

Към общинската организация на пенсионерите в община Гулянци с председател Велко Велков има създадени 11 клуба в почти всички населени места. Те развиват богата културна и обществена дейност и работят в помощ на своите членове. Ежегодно общинското ръководство подпомага финансово структурите по места със средства от общинския бюджет, извършва належащи ремонти на помещенията, съдейства при организирането на мероприятия.

За поредна година кмета на общината Лъчезар Яков поднесе на клубовете своят личен поздрав по повод Международния ден на възрастните хора 1 октомври и допълнителна парична сума, която те да похарчат по свое усмотрение.

Днес – 1 октомври света отбелязва Международния ден на възрастните хора. Искам да Ви уверя, че заедно с Вас празнуваме и ние, защото Клубовете на пенсионерите в община Гулянци от първите дни на своето създаване са неделима част от обществения и културен живот.

Поздравяваме Ви за всичко, което правите, за енергията, ентусиазма и обичта, които влагате в изграждането и поддържането на пенсионерските клубове, за обществената ангажираност и стремежа да бъдете полезни!

Искам да Ви уверя, от името на общинското ръководство, че ще продължим да работим заедно и да Ви подкрепяме в инициативите и в борбата с трудностите на ежедневието, за да се чувствате пълноценни, достойни и равностойни.

Приемете най-сърдечните ми пожелания за здраве и сили, за дни изпълнени с радост, вяра и повече усмивки!”

Лъчезар Яков

Кмет на община Гулянци